1. Halo Guest, pastikan Anda selalu menaati peraturan forum sebelum mengirimkan post atau thread baru.

buat daftar list di front page

Discussion in 'Mambo/Joomla' started by tozox, Nov 28, 2006.

  1. tozox

    tozox AdSense Fan

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Messages:
    101
    Likes Received:
    1
    THX GUA COBA :) :) :) hehehe
     
  2. cangik

    cangik AdSense Pro

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    350
    Likes Received:
    0
    Gw jg pake component ini buat salah satu site gw, keren...developernya juga terus ngembangin & benerin bug / kelemahan2 yg ada.
     
  3. maulana akbar faizal

    maulana akbar faizal AdSense Pro

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    292
    Likes Received:
    2
    install component alpha, terus setting di menu link ke alpa dibawah posisi link frontpage, kalo bisa pasang modul alpha juga

    Kalo mau ke index ke semua paling bagus posisi paling atas menu (0/1) adalah alpha tapi tampilan situsmu jadi jelek karena bukan tampilam frontpage.

    itu kalau saya mungkin rekan2x pemakai joomla bisa menambahkan...
     
  4. Lolita

    Lolita AdSense Pro

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    319
    Likes Received:
    4
    Location:
    Bali & Surabaya
    kayanya bisa dibikin sendiri..

    bisa bikin di main menu, other menu, top menu ato bikin menu baru..

    setelah itu bikin new link..nanti ada pilihan untuk link ke section ato category bisa cuma berupa list index (judul content) ato tampilan blog..kl yang blog nanti tampilannya bisa diatur seperti frontpage..kl isinya artikel bisa di gabung dengan bot adsense untuk nambah2 CTR.

    semoga berguna
     
  5. BOTAK

    BOTAK AdSense Pro

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    oo ic ... but link component alpha nya di mana yach ..?



    lalu ... gimana kalau mau tampilkan " list dari index " di pada sub menu dari Component utama
     
  6. casey

    casey AdSense Pro

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    pernach sich mau bikin sendiri dari sript nya but ... mas Yudhis emang benar REPORT dech jadi nnya .... ooya mas YUD ... dach qw cari "Alpha Content " untuk Joomla.. kok nga ada di link " visualclinic.fr " ... apa ada link yang siap di



    sedot gitu ganti ...

    perjelas ... donk bantuiiinn donk .. THX YUD
     
  7. krisman007

    krisman007 AdSense Pro

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    304
    Likes Received:
    1
    repot kalo gitu mas bakun coba kalo sudah installini component, install modulnya nah bisa tuh dibuat kaya mas bakun dan nggak ngrepotin karena semuanya otomatis.
     
  8. GoogleCorp

    GoogleCorp AdSense Pro

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    316
    Likes Received:
    0
    visualclinic.fr



    AlphaContent is a directory of Yahoo style with an alphabetical research for item. This directory is built with a tree structure similar to yahoo and the other major directories starting from the sections and categories of Mambo/Joomla. Many parameters for the presentation and selection possible of the sections/catégories to be or not published. This component will be appropriate more particularly for all those which use the articles like system of cards, or those which need a classification of their items alphabetically or in the form of directory.



    Features :



    - Show sections/catégories in the form of directory

    - Specific module's position integrated

    - Ability many distinct directories

    - Parameter setting of the number of categories to post

    - Parameter setting of the number of columns from 1 to 6

    - Custom char between each category

    - Research on first character of the title or the intro

    - Sorting on items of contents

    - Sorting on items static

    - Sorting on the two types of contents

    - Taking into account of the files or not

    - Select on some sections and/or categories

    - Many styles of the alphabetical index selector

    - Display or not of num listing

    - Display or not of title Section/Category on result

    - Display or not author name

    - Display or not of the intro

    - Display or not of the created date

    - Display or not of votes

    - Display or not of hits

    - Limited number of characters of the intro

    - Support SEF

    - Support SEF Advance

    - Support OpenSEF

    - Using with Mambo or Joomla!

    - Integration of the cyrillic alphabetical index (Russian) for charset windows-1251

    - Integration of Danish, Swedish & Norwegian alphabetical index

    - Integration of Hebrew alphabetical index

    - Integration of Greek alphabetical index

    - Integration of arabic alphabetical index

    - Integration of Turkish alphabetical index

    - Integration of Estonian alphabetical index

    - Sorting of the results according to A-Z

    - Sorting of the results according to the creation date

    - Sorting of the results according to the date of modification

    - Sorting of the results according to the number of hit

    - Sorting of the results according to rating

    - Sorting of the results according to author name

    - Icon to announce new the items

    - Icon to announce the most popular items

    - Takes into account the number of comments by item (require AkoComment component)

    - Show first image of item

    - Display or not empty sections

    - Display or not results on starting component

    - Language support: english, french, german, russian, arabic, hungarian, spanish, italian, brazilian/portuguese, Estonian

    - And more features !
     
  9. @rizalkoe

    @rizalkoe Banned

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    309
    Likes Received:
    1
    woww so .. Cool man ........ Yudhis angktn 97 yach THx info nnya ......
     

Share This Page